söndag 19 november 2017

World of Warcraft 13 års jubileum!


                                   Azuregos
Den här veckan så är det World of Warcrafts 13 års jubileum. Detta firas med ett litet event som börjar med ett paket i din mailbox i spelet. I det lilla paketet så får man en Celebration package som ger dig 13% extra experience och reputation gain i en timme men det är inte det enda du får även ett quest att besöka Historian Ju’pa i Valley of spirits i Orgrimmar. Ju’pa ger dig två quests, ett quest där du ska besvara en fråga om World of warcrafts historia och ett quest där du ska döda tre stycken World bosses från den gamla goda tiden nämligen Lord Kazzak, Azuregos, och Dragons of nightmare. Dessa bossar var gamla open world raid bossar i Classic wow och har nu gjort en comeback för 13 års jubileumet.
Du hittar dom på lite olika platser i världen Kazzak återfinns på sin gamla plats i Blasted lands, Azuregos finns i Azshara och dragons of nightmare är fyra bossar som spawnar vid portaler som leder till The emerald dream (man kan tyvärr inte gå in i dom). Portalerna hittar ni i The hinterlands, Duskwood, Feralas och Ashenvale. Det är en ny drake varje dag så man får titta på världskartan i någon av zonerna för att se vilken det är.
Questen man får är daily quest och ger timewarped Badge som belöning och du får även 200st i paketet som skickas till din brevlåda.

Ha det gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Chassi!

Nu blir det en uppdatering. Jag beställde precis ett chassi. Det blev ett Cooler Master: MasterCase H500P. Jag har tittat på det här chassit...